Home / Lifestyle / Imala je TUMOR DEBELOG CREVA I PLUĆA: Nije htela zračenje, već OVAJ PRIRODNI SOK – za 8 meseci ozdravila

Imala je TUMOR DEBELOG CREVA I PLUĆA: Nije htela zračenje, već OVAJ PRIRODNI SOK – za 8 meseci ozdravila

“Iz ličnog iskustva znam da šargarepa leči rak i sa njom vam nije potrebna hemoterapija, zračenje kao ni promene u ishrani” objasnila je En Kameron, autorka dečjih knjiga, kojoj su ustanovili tumor debelog creva koji se širio na pluća.

Lekari su joj predvideli svega dve do tri godine života. U moru hemoterapije i drugih zračenja, En je pronašla članak Ralfa Kola koji je tvrdio da se rak može izlečiti svakodnevnim konzumiranjem soka od 2.5 kilograma šargarepe.

Tada je En odbila da ide na hemoterapije i da uzima lekove. Odlučila je da se leči ovim sokom. Nije se odrekla omiljene hrane, a šargarepa je postala svakodnevni deo njene ishrane.

Finalni rezultat bio je vidljiv već nakon osam meseci. Na pregledima nije otkriveno ni najmanje prisustvo raka. En je bila izlečena i bez konvencionalne medicine i hemije, koja nam ponekad više šteti nego što nam koristi.

Nemojte biti lenji i redovno unosite raznovrno voće i povrće u organizam.

Pomoći će vam da osvežite i ojačate svoj organizam, a alkalnost tih namirnica stvoriće pogodno okruženje za rast i razvoj zdravih ćelija.

About Balkan

Check Also

Mache Diese 5 Dinge Jeden Morgen Und Sehe Wie Es Dich Verändern Wird

Wie kannst du deinen Tag produktiver gestalten? Um einen produktiven Tag zu haben, gibt es …

Schreiben Sie einen Kommentar

Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.